...

De som ställer sig på psykopatens sida och hjälper till med att sprida osanningar om den som fallit "offer", är oftast själv psykopater, vilka njuter av att skada. Normala människor med ett samvete och empati som tillika är känslomässigt mogna beter sig inte på det viset

Vad hände..

Han väljer ut dig, avväpnar dig med sina ord och kontrollerar dig med sin närvaro. Han kommer att glädja dig med sin kvickhet och sina planer. Han kommer att ta sig an dig men det kommer alltid att stå dig dyrt. Han kommer att le och lura dig, och han kommer att skrämma dig med sina ögon. Och när han är färdig med dig, och han kommer att bli färdig med dig, så kommer han att överge dig och ta med sig din ärbarhet och stolthet. Du lämnas oerhört bedrövad men inte mycket förståndigare och under en mycket lång tid kommer du att undra över vad som hände och vad du gjorde för fel. Och om någon liknande knackar på din dörr, kommer du att öppna den?

!!!!

känner igen mig så himla väl http://www.arsinoe.se/?p=24673#comments
 
jag tycker att alla som är i ett förhållande borde läsa detta idag http://www.arsinoe.se/?p=24677#respond

gränser

dom tänjde på mina gränser och till slut hade jag inga gränser kvar. Jag förstod inte vad som var normalt och inte, vad som var okej eller inte.
Hela tiden var det dessa männen som bestämde vart mina gränser skulle sitta. när man är gränslös så drar man till  sig människor som utnyttjar det faktumet. De får en att gå med på de mest sjukaste sakerna, och man fattar dock inte själv att det är sjukt för man har tappat förmågad att avgöra. det sjuka hade blivit normalt.
 
Jag gjorde verkligen bort mig och det finns ingen förlåtelse för vad jag varit.
Hur går man vidare i livet? hur förlåter man sig själv för det man gjort? hur förlåter man andra för det de gjorde mot en?
Min psykolog säger att jag var traumatiserad och att jag inte hade någon möjlighet att välja eller att säga nej. men det känns endå som attt jag gjorde val. jag kan inte förklara, jag känner iaf inte igen den personen jag var då, den personen är främmande. hur går en vidare och bara accepterrar allt
 
Som det ser ut nu så kan jag knappt lämna lägenheten, verkligheten har sjunkit in och det är nu jag verkligen förstår att jag är traumatiserad. Jag får ångest av minsta lilla grej som påminner om gamla händelser. Kan inte gå ut för plötsligt händer det att jag blir triggad och skakar och kan inte andas.

Fin musik jag gillar.

 

Jag gillar verkligen Mykki Blanco.

Rätt peppig låt.

S(p)år

Du har lagt spår i min kropp
jag var din, du ägde mig.
Du tog dig rättigheter
och jag lät dig ta dem.
jag tänkte nej, men jag sa det aldrig.
Du har lagt sår i min kropp
 
 
Jag som altid trott att jag alltid klarat mig ser klarare på saken nu. Jag levde men jag klarade mig inte, inte någonstans. Allt föll men jag var för blind för att se det. Idag ser jag. Jag var skadad men ville inte se det och jag kunde inte söka hjälp för att jag inte visste hur man gjorde.
RSS 2.0