Håll mitt hjärta.

Det är inte vårat sista möte. Vi kommer att mötas fler gånger, i tankar, minnen och känslor.
Det var hemskt men även mycket vackert. Dina favoritlåtar spelades och jag vet att det var precis så som du hade velat att det skulle vara. Jag fick säga farväl till din kista och jag kände din närvaro. Det kändes hemskt att gå därifrån, som att man lämnade dig ensam och som att du var rädd där inne. Jag hoppas inte att du är rädd.

Du lämnar ett stort tomrum efter dig.

ett sken

jag minns den gången jag blev fri. jag minns hur lyckig och förväntasfull jag var. jag hade något eget nu som jag skulle dona med och göra till mitt egna. Jag hade ett hem, dock på lån, men det var ändå ett hem som dög för jag hade aldrig haft något liknande innan. Jag fick vara själv i något som var mitt och som jag fick ha kontroll över.


Efter ett tag gick det inte att dona mer och det där hemmet blev ett ställe där ensamheten verkligen greppade tag om mig, jag hade innan alltid varit ensam, men den här gången var det en ny slags ensamhhet. den här gången hade jag inga förväntningar eller måste på mig, ingen ägde mig och jag var inte van med det, den här gången fanns det bara jag, och jag visste inte vem den personen var, för innan hade jag bara varit ett resultat av dom. Jag blev skräckslagen och tyckte inte alls det var mysigt hemma, jag kände mig desperat och sprang och rev i väggarna. kunde inte sitta still, ville hitta något som gav ett sken av trygghet. så jag drog ut om nätterna och började söka efter något som stillade rädslan.

 

 

Jag var inte alls fri, för allt som jag hade förträngt under alla år av fångenskap sköljde över mig och jag visste inte hur jag skulle hantera det hela, jag var fången under berget av oupklarade känslor och minnen. Det gick inte att hantera så jag sökte saker som stilla kunde få mig att glömma.

Det var inte föräns 6år senare då jag började lära känna mig själv och min historia som jag blev fri på riktigt.

som courtney sjunger.


Jag kan aldrig äga någon, och någon kan aldrig äga mig. En kan inte tillhöra varandra men en kan ha starka band till varandra. En kan knyta an och älska men aldrig äga.
Jag är ingens dotter och jag har aldrig tillhört någon och kommer aldrig tillhöra någon. Det går inte att äga personer på det viset, aldrig.

Edit.

imorgon ska jag på begravning. Helt jävla sjukt känns det. Som att det aldrig hänt liksom. Vadå begravning? ska jag? nä det kan inte vara sant. hon har säkert bara glömt sätta på telefonen. vadå att jag var där och städade upp i hennes lägenhet efteråt? gjorde jag? neeeee det måste bara varit en jävligt jobbig mardröm. ni står och ljuger hela bunten, sjuk lögn att dra, inte alls kul.

,.,.,.,

Hon får mig att vilja passa in. Jag hatar när någon får mig att känna så. Jag vill inte vara vän med någon som får mig att vilja anpassa mig helt och hållet. Jag måste få vara jag och jag måste få känna att det är okej att vara jag i hennes närvaro, annars är det ingen ömsesidig vänskap vi har.
 
Hon kan inte anta saker om mig. Hon måste fråga. Hon har ingen rätt att bestämma vem jag är eller vad jag gör eller hur jag levt mitt liv. Det är bara jag som har rätt att definiera mig själv och min historia.

pollly

Jag VALDE att ha det så i ca 2 års tid. Det var inte något jag stod maktlös inför, det var något jag aktivt valde för att jag ville ha det så. Jag ville inte knyta an och jag ville definitivt inte komma någon nära, speciellt inte fysiskt.
ibland vill jag bara vara ifred, ibland vill jag verkligen inte vara den som folk ska försöka fixa dejter åt eller para ihop med någon. som att jag på något sätt skulle vantrivts i att inte vara med någon? jag behövde få vara den som valde att trivas i att vara själv. Jag måste få göra de valen även fast ni valt ett helt annat håll för er själva. 
Jag uppskattar inte den här hetsen jag upplever kring relationer. ibland har jag det, ibland inte. deal with it

...

Tiden läker inte alla sår. det är vad man fyller tiden med som är avgörande.

igenkänning.

känner igen mig så himla mycket

http://linusfremin.wordpress.com/2010/12/20/prata-om-det-att-hitta-mina-sexuella-granser/

http://www.dn.se/nyheter/sverige/slag-for-slag-alskade-min-pojkvan-mig

rädlsa x2

Rädd för att vara för nära, rädd för att vara för långt bort.
Rädd för att vara där för mycket, rädd för att inte räcka till.
räd för att skada, rädd för att bli skadad.

Jag längtar och trånar och i all denna längtan så drar jag mig undran. Det är enklare att vara på avstånd än att stå naken och låta sig inspekteras. För tänk om det som visas inte gillas och tänk om det inte spelar någon roll vad jag än gör för jag är ju redan så jävla förlorad bortom all kontroll. Och om det inte spelar någon roll så kanske det är lika bra att inte ens försöka, för då slipper jag den där lilla möjligheten att bli avvisad.

Det är tryggt att vara långt bort, dock jävligt ensamt.
Jag kan vara själv, men att vara ensam är något helt annat.

kan vara bra att påminna sig om deta ibland......

Sex är ingen skyldighet.
sex är inget pris jag måste betala med för att få existera.
Om någon vill ha sex med mig så får jag säga nej om jag inte vill, och jag ska inte behöva känna skuld eller känna mig elak för att jag sagt nej.
min kropp är ingen handelsvara, min kropp är inget objekt. min kropp är min och jag får bestämma över den.
 
ingen får ta på mig utan min tillåtelse.
ingen kan ta sig rätten att ha sex med mig om jag inte vill. om någon gör det så är det en våldtäktsman som borde skjutas.
 
 

rädslor.

Jag förstod inte riktigt hur stor skadan var, men nu ser jag det ganska klart och jag är livrädd. Jag är livrädd för att göra fel och för att göra något mot någon som får dem att känna så som jag känner inför honom. jag vill inte skada någon och jag vill inte plantera ångest i någons kropp. Jag vill inte sätta ärr i någon så som han satte ärr i mig.

Jag förstår inte riktigt heller signaler. Vad vill folk när de närmar sig mig? kommer de tvinga mig till något som jag inte vill, eller kommer de respektera om jag skulle säga nej? kommer jag må dåligt och få dåligt samvete om jag säger nej? kommer jag ens att säga nej, jag tappade ju det ordet för länge sedan. vad förväntar sig någon om jag bara ger lite grann, måste jag ge allt sedan då? är det obligatoriskt att alltid vara tillgänglig om en varit det en gång innan?
Jag vet egentligen svaren, jag vet vad som är rätt och fel. Jag kan alla fakta. Men mina känslor går bananas on my ass och jag känner skuld och skam och rädsla inför varje val jag tar med en annan människa. inför varje beröring blir jag nervös, nervös för att vara den som råkar skada eller nervös för att vara den som kommer bli skadad.

mest rädd är jag för att trampa på någon gräns, så jag blir överdrivet försiktig och låter hellre bli än att kanske kanske göra så att någon känner sig obehagad.

jag vill inte få någon att må så dåligt så som han fick mig att må. jag vill inte förstöra eller hämma någons liv.

spåren av honom sitter fortfarande fast i mig, han har fått mig att bli lamslagen såfort någon närmar sig mig eller rör mig.

arsinoe

fanny skriveer fantastiska inlägg som vanligt

jag älskar denna
http://www.arsinoe.se/21-ar-av-kvinnofortryck/#comments

Thomas Stenström.

Springer om er

Ni kommer aldrig kunna hålla mig kvar
hur ni än gör så kommer jag slå tillbaks
för jag är den som bestämmer över mig
det kommer du fatta den dag du ångrar dig
för jag vet att dem vet, att jag vet vad
de sa

Där borta finns ett sken vid en horisont
och där ligger dina drömmar men för dig är det för långt
men jag tänker inte lägga mig på knä nått mer
ni kan kolla på min rygg när jag springer om er

Jag vet att du aldrig skulle sträcka ut din hand
vad som än hände, inte ens när det brann
men jag har en fördel när det kommer till dig
jag vet hur du tänker och du vet inget om mig
jag vet att dem vet att jag vet vad
de sa

Där borta finns ett sken vid en horisont
och där ligger dina drömmar men för dig är det för långt
men jag tänker inte lägga mig på knä nått mer
ni kan kolla på min rygg när jag springer om er

Såg i spegeln, kolla noga
Ja jag tog en riktigt titt
och bestämde där och då att det som är mitt är mitt
skakade min egen hand och visste att jag gjorde det
det enda jag behövde minnas
jag gör det på mitt sätt
jag gör det på mitt sätt

Där borta finns ett sken vid en horisont
och där ligger dina drömmar men för dig är det för långt
men jag tänker inte lägga mig på knä nått mer
ni kan kolla på min rygg när jag springer om er
när jag springer om er
när jag springer om er
när jag springer om er
RSS 2.0