urk

Äldre män som blir ihop med 10 år yngre kvinnor som har dåligt självkänsla och alkoholproblem. Vad är det för fel på dem?

De måste verkligen må så jävla dåligt själva och känna sig så extremt maktlösa i sina liv att de väljer att ingå ett förhållande med en tjej de äntligen kan få kontrollera och utöva makt över.
Gör så att hon börjar knarka och låt henne inte umgås med några av sina vänner så blir det ännu enklare att ta över hennes liv. Säg att hon är krävande och jobbig och att hon alltid överdriver när hon försöker uttrycka någon som helst vilja. Bli arg när hon tar beslut som hon inte frågat dig om lov om först, Klaga på hennes vikt och säg åt henne vad hon får äta och inte. Lås in henne, förfölj henne, slå henne lite och säg sedan att du älskar henne och att du kommer ta ditt liv om hon lämnar dig, säg att hon är din stora kärlek och att du inte klarar dig utan henne. Det kommer vara så himla synd om dig och din oförmåga att ta hand om dig själv så hon måste då stanna och se till så att du inte tar livet av dig. Fast du vet ju själv att du inte kommer ta ditt liv, men det är spelet som räknas.
Tjata till dig sex, och bli arg när hon inte hela tiden vill vara naken framför dig, du är ju trotts allt hennes pojkvän som redan sett allt det där. Få henne att låta dig ta lite avslöjande bilder på henne och sen bli lite arg över att hon inte var snygg nog och så photoshopar du om dom och lägger ut på nätet.
Ge henne en present när hon fyller år och sen när hon äntligen drar så trycker du upp i hennes ansikte att du varit så snäll och gett henne en present och att du inte kan fatta hur hon kan lämna dig, så mycket som du "ställt upp för henne", säg sedan att du känner dig lurad och sviken, och att du hela tiden varit så naiv som gått på lögnen.
Dra en massa lögner om att hon varit otrogen mot dig och ljug så mycket som möjlig om henne så att alla runt om er väljer din sida. Kontakta henne till och från under 1 års tid och säg till henne att hennes enda syfte här i livet är att få kuk i sig, gå fram till henne och hota henne varje gång du ser henne ute någonstans, ge dig på hennes vänner. Kalla henne Hora och sitt sedan och bli tröstad bland dina vänner som inte heller förstår hur hon kan vara så himla vidrig och taskig, hur kan hon vara så elak och lura dig och allt när du till och med köpt en present till henne på hennes födelsedag?


Kommentarer
Anonym

Ämen fy fan vilket jävla svin. Såna som han och kattens skit lägger vi i samma låda som min mamma brukar säga!

2013-01-31 @ 21:23:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0